Fitxa d'activitat

L’evolució de la vida

Data
04/06/2016
Hora
18:00
Localització
Museu del Mamut
Carrer Montcada, 1
08003 Barcelona
Descripció

Conferència “L’evolució de la vida”, a càrrec del biòleg Marc Riera, dins del cicle divulgatiu sobre l’evolució de l’Univers que organitza el Museu del Mamut.

Es tracta d’un viatge de més de 240 milions d’anys que ens mostra com era la Terra primitiva i com ha anat canviant les plantes i animals que l’habiten. Començant amb els dinosaures, veurem com es converteixen en els animals terrestres dominants, i la immensa diversitat que assoleixen. Passarem revista també als habitants de mars i oceans i els canvis en la flora. La gran dinastia dels dinosaures finalment s’extingeix parcialment, deixant els ocells, els seus descendents directes. L’extinció dels dinosaures marca l’entrada a l’era dels mamífers, que a partir d’un origen força discret, acabaran donant lloc a la ingent diversitat passada i actual. A mesura que ens acostem al present, saludarem a mamuts i neandertals enmig de les glaciacions. Finalment, mostrarem algunes visions especulatives sobre el futur de la vida a la Terra.

El Museu del Mamut ofereix un recorregut vibrant per l’evolució del Univers a través d’un cicle de conferències. En sessions anteriors s’han tractat temes molt diversos, des de el Big Bang als volcans, passant pel Sistema Solar i els forats negres.

La conferència té un preu de 5 euros i es recomana confirmar assistència a reservas@museomamut.com. L’aforament és limitat.

Més informació

Imatge: Museu del Mamut
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article