Fitxa d'activitat

Viquidones PRBB

Data
13/02/2018
Hora
15:00
Localització
Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona
Carrer del Dr. Aiguader, 88,
08003 Barcelona
Descripció

Viquimarató “Viquidones PRBB” amb motiu del Dia de la Nena i la Dona a la Ciència, organitzada pel Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona amb la col·laboració d’Amical Wikimedia i el grup de treball Viquidones UPF.

El PRBB dedicarà una jornada a millorar la presència a la Viquipèdia de les científiques i investigadores i les seves aportacions a la ciència. L’objectiu és visibilitzar i intentar reduir la bretxa de gènere – en aquest cas en el camp científic – a la Viquipèdia, consultada per milions de persones diàriament .

Durant la trobada es farà una petita introducció a Viquipèdia on veurem algunes eines de la plataforma que faciliten la feina dels editors i editores.

Podeu registrar-vos prèviament aquí o enviant un mail a comunicacio@prbb.org o bé passar-vos per la sala Marie Curie el mateix dimarts 13 de febrer, entre les 15h i les 19h. Hi haurà cafè i pastes. També us animem a seguir la sessió i ajudar a fer-ne difusió, a través de les xarxes socials amb #viquidonesPRBB.

Important: per venir a la Viquimarató no cal saber editar la Viquipèdia, s’explicaràn les bases a la sessió, però caldria dur un portàtil.

Més informació
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article