Fitxa d'activitat

Sortides naturalistes a Osona. Grills i saltamartins. Descobreix els ortòpters d’Osona.

Data
18/09/2021
Hora
10:00
Localització
Facultat de Ciències i Tecnologia (UVic-UCC)
Carrer de la Laura, 13
08500 Vic
Descripció

Recorregut per identicar insectes poc coneguts, sobretot un dels seus grups, el dels ortòpters, i esbrinarem la relació que mantenen al llarg de l’any amb els ambients on viuen.

Sovint no en som prou conscients, però els insectes són la forma de vida animal predominant en la biodiversitat de la Terra. N’hi ha més d’un milió d’espècies descrites, però es calcula que n’hi pot arribar a haver entre sis i deu milions.

La sortida anirà a càrrec de Ramon Pou, Grup de Naturalistes d’Osona (GNO – ICHN)

El punt de trobada és a la Universitat de Vic. Campus de la Torre dels Frares (C/ de la Laura, 13. Vic), a les 10h.

Es recomana portar calçat còmode per caminar. Els desplaçaments es fan de manera particular i per compte i risc propi. Les activitats únicament estan cobertes per l’assegurança de Responsabilitat Civil de l’organització. La resta de successos que es puguin esdevenir no tenen cobertura. Caldrà consultar a l’agenda del Museu del Ter les condicions i les mesures de cada sortida quan s’aproximi la data. Les activitats es faran en grups reduïts i caldrà inscripció prèvia per mitjà del formulari que trobareu a l’agenda del Museu del Ter o al telèfon 93 851 51 76 (Museu del Ter).

El Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis – UVic-UCC, el Museu del Ter – Ajuntament de Manlleu i el Grup de Naturalistes d’Osona – ICHN organitzen, com cada any, el programa anual d’activitats i sortides naturalistes, gratuïtes i obertes a tothom. El programa compta també amb la col·laboració del Grup d’Anellament de Calldetenes-Osona, Geòleg.cat, Taller de Geologia, el grup Orquidiològic de Catalunya, l’Associació Flora Catalana i l’Ajuntament de Vic.

Totes les activitats són gratuïtes. Podeu descarregar-vos en pdf el programa complert de les Sortides Naturalistes 2021.

Imprimeix Imprimeix
Map Unavailable
Comparteix l'article