Fitxa d'activitat

Dia Mundial de la Migració dels Peixos

Data
24/10/2020
Hora
10:00
Localització
Museu del Ter
Pl. de les Dones del Ter, 1
Manlleu
Descripció

En motiu del Dia Mundial de la Migració dels Peixos, s’organitza aquesta activitat al riu Ter, al seu pas per la població de Manlleu, amb la que coneixerem els peixos d’aigua dolça. S’explicarà perquè fan migracions la fauna en general i els peixos en concret. Es farà una demostració de pesca científica per descobrir els peixos del riu Ter, en quin estat es troben i les accions que es poden fer per ajudar-los.
També es farà una demostració de pesca sense mort per part de membres de l’Associació de Pescadors Esportius d’Osona

Guiatge: Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis (CERM) i Associació de Pescadors Esportius d’Osona.

Aquesta activitat forma part de les sortides naturalistes “Descobreix els sistemes naturals”, que formen part del programa del programa “UDivulga. Ciència i Societat”, programa que compta amb la col·laboració de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) – Ministerio de Ciencia e Innovación.

Descarrega’t tot el programa de sortides i no et perdis cap!!

Inscripció i organització

  • Totes les activitats són gratuïtes.
  • Cal fer la inscripció prèvia per mitjà del formulari d’inscripció de l’agenda del Museu del Ter (https://www.museudelter.cat/events/) o al telèfon 93 851 51 76 (Museu del Ter) i especificar nom, cognoms i DNI de les persones participants. Inscripcions fins dijous 22 d’octubre.
  • Es recomana portar calçat còmode per caminar.
  • El punt de trobada d’aquesta sortida és el Museu del Ter. (Pl. de les Dones del Ter, 1 -abans Passeig del Ter, 2-), Manlleu.
  • Els desplaçaments es fan de manera particular i per compte i risc propi.
  • Les activitats únicament estan cobertes per l’assegurança de Responsabilitat Civil de l’organització. La resta de successos que es puguin esdevenir no tenen cobertura.

ATENCIÓ: A causa de la situació actual d’alerta sanitària les sortides naturalistes estan subjectes a noves condicions i mesures de seguretat. Les activitats només es faran prèvia inscripció, i amb grups de màxim 15 persones. Caldrà portar mascareta, netejar-se les mans i mantenir la distància de seguretat d’1,5 m entre els assistents. Es recomana no compartir cotxes en aquells casos que calgui desplaçar-se del punt de trobada fins a l’inici de l’itinerari.

Dia Mundial de la migració dels peixos

Imprimeix Imprimeix
Map Unavailable
Comparteix l'article