Impactes del canvi climàtic
Cicle de conferències “L’impacte del canvi climàtic a Catalunya”, dins del programa Visions de la Ciència que acull la Xarxa de Biblioteques de Barcelona. El canvi climàtic afecta els sistemes Llegeix-ne més…
Cicle de conferències “L’impacte del canvi climàtic a Catalunya”, dins del programa Visions de la Ciència que acull la Xarxa de Biblioteques de Barcelona. El canvi climàtic afecta els sistemes Llegeix-ne més…
Cicle de conferències “L’impacte del canvi climàtic a Catalunya”, dins del programa Visions de la Ciència que acull la Xarxa de Biblioteques de Barcelona. El canvi climàtic afecta els sistemes Llegeix-ne més…
Cicle de conferències “L’impacte del canvi climàtic a Catalunya”, dins del programa Visions de la Ciència que acull la Xarxa de Biblioteques de Barcelona. El canvi climàtic afecta els sistemes Llegeix-ne més…
Cicle de conferències “Futur(s)”, amb l’objectiu de proporcionar una base de discussió sobre com podrien ser els propers anys i dècades, organitzat per l’Obra Social “la Caixa” i l’Ateneu Barcelonès. Llegeix-ne més…
Cicle de conferències “Futur(s)”, amb l’objectiu de proporcionar una base de discussió sobre com podrien ser els propers anys i dècades, organitzat per l’Obra Social “la Caixa” i l’Ateneu Barcelonès. Llegeix-ne més…
Cicle de conferències “Futur(s)”, amb l’objectiu de proporcionar una base de discussió sobre com podrien ser els propers anys i dècades, organitzat per l’Obra Social “la Caixa” i l’Ateneu Barcelonès. Llegeix-ne més…
Cicle de conferències “Futur(s)”, amb l’objectiu de proporcionar una base de discussió sobre com podrien ser els propers anys i dècades, organitzat per l’Obra Social “la Caixa” i l’Ateneu Barcelonès. Llegeix-ne més…
Cicle de conferències “Futur(s)”, amb l’objectiu de proporcionar una base de discussió sobre com podrien ser els propers anys i dècades, organitzat per l’Obra Social “la Caixa” i l’Ateneu Barcelonès. Llegeix-ne més…
Cicle de conferències “Futur(s)”, amb l’objectiu de proporcionar una base de discussió sobre com podrien ser els propers anys i dècades, organitzat per l’Obra Social “la Caixa” i l’Ateneu Barcelonès. Llegeix-ne més…
“Ciència After Work a La Pedrera. Sardina en xarxa: alimentació, salut i sostenibilitat” Conversa científica amb el Sr. Sergi Tudela, director general de Pesca i Afers Marítims de la Generalitat de Catalunya, el Dr. Ramon Gomis, director de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS)i el Sr. Toni Massanés, director de la Fundació Alícia.
Casal de ciència i tecnologia aquest estiu a La Mandarina de Newton, adreçat a públic infantil, del 27 de juny al 15 de juliol. La proposta consisteix en tres setmanes temàtiques (‘Mercatech Lab’, ‘Science Llegeix-ne més…
Tertúlia “Tan complicat és menjar bé? (Del camp a la taula, l’alimentació en la societat actual)”, amb Abel Mariné, catedràtic emèrit del departament de Nutrició i Bromatologia de la Universitat de Llegeix-ne més…
Xerrada “Esport i nutrició amb la Fundació FC Barcelona”, a càrrec de Mª Antonia Lizarraga, assessora nutricional dels esportistes del FC Barcelona, en el marc de l’exposició “Nutrició, impuls vital”. Llegeix-ne més…
Concurs de vídeo “nutrició en 1 minut”, en el marc de l’exposició “Nutrició, impuls vital” del Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Termini fins el 19 de febrer. T’has plantejat Llegeix-ne més…
Conferència “Mengem pels ulls: el color dels aliments”, a càrrec de Claudi Mans, en el marc de les activitats de la Setmana de la Ciència del programa Pessics de Ciència. Llegeix-ne més…
Taula rodona “Aigua i salut”, organitzada per l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació. En la taula rodona intervindran Fernando Valero, d’ATLL Concessionària de la Generalitat de Catalunya, SA; Antonia Lizarraga, Llegeix-ne més…
Taller “Consumisme alimentari” a càrrec d’Elena Espeitx, organitzat per La Fàbrica del Sol. Taller per conèixer i defensar-nos d’estímuls que influeixen negativament sobre les nostres pràctiques alimentàries. Els missatges publicitaris Llegeix-ne més…
Taller d’horticultura urbana, amb Manel Font, organitzada per Casa Orlandai. Es tractaran temes com el coneixement i primer contacte amb aquesta pràctica (compostatge, substrats, espais) per a continuar aprofundint amb les Llegeix-ne més…
Conferència “Científics i cuiners, cara a cara d’Abel Mariné i Carme Ruscalleda. Vols saber com la ciència ha revolucionat la cuina moderna?” dins del programa d’actes i activitats entorn a Llegeix-ne més…
Xerrada sobre el malbaratament alimentari, organitzada pels Naturalistes de Girona i Limnos i amb la col·laboració del Museu Darder de Banyoles, Ajuntament de Banyoles i el Consorci de l’Estany. Consumir Llegeix-ne més…