Fitxa d'activitat

Logo del cicle de conferències Futur(s)

Futur(s)

Data
15/09/2016
Hora
19:00
Localització
Ateneu Barcelonès
Carrer Canuda, 6
08002 Barcelona
Descripció

Cicle de conferències “Futur(s)”, amb l’objectiu de proporcionar una base de discussió sobre com podrien ser els propers anys i dècades, organitzat per l’Obra Social “la Caixa” i l’Ateneu Barcelonès.

  • Dijous, 15 de setembre, Ateneu Barcelonès. “Com aturar el canvi climàtic i protegir la salut humana?”, amb Josep Maria Antó, director científic de ISGlobal, i María P. Neira, directora del Departament de Salut Pública i Medi Ambient de la OMS.
  • Dijous, 29 de setembre, Palau Macaya. [Inscripcions] “Globalització o proximitat per eradicar la fam al món?”, amb Gustavo Duch, escriptor i coordinador de la revista Sobirania Alimentària, i Pascal Kosuth, director a Agropolis Foundation.
  • Dijous, 20 d’octubre, Ateneu Barcelonès. “La tecnologia transforma el cervell humà?”, amb Manfred Spitzer, catedràtic de Psiquiatria i director de la Clínica Psiquiàtrica d’Ulm, Sttutgart.
  • Dijous, 3 de novembre, Palau Macaya. [Inscripcions] “La fi del treball per a tothom?”, amb Fausto Miguélez , catedràtic de Sociologia de la UAB, i Esteban Martínez, doctor en Sociologia del Treball a la Université Libre du Bruxelles.
  • Dijous, 10 de novembre, Ateneu Barcelonès. “Són possibles les ciutats sostenibles?”, amb Jordi Portabella, director de l’Àrea de Recerca i Coneixement de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Zaida Muxí, doctora arquitecta i professora d’Urbanisme a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona, i Mario Giampietro, professor d’ICREA a l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals
  • Dijous, 24 de novembre, Palau Macaya. [Inscripcions] “Quins límits per a les manipulacions genètiques?”, amb  Salvador Macip, rofessor de Biologia Molecular i Cel·lular a la Universitat de Leicester, i Núria Terribas, advocada, directora de la Fundació Víctor Grífols.
Més informació
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article