Fitxa d'activitat

Cartell dels esmorzars de ciència al restaurant 7 Portes. Temes: alimentació, seguretat, petroli, esport, límits, piula ciència, càncer

Tan complicat és menjar bé?

Data
24/01/2016
Hora
09:00
Localització
Restaurant 7 Portes
Passeig d'Isabel II, 14
08003 Barcelona
Descripció

Tertúlia “Tan complicat és menjar bé?  (Del camp a la taula, l’alimentació en la societat actual)”, amb Abel Mariné, catedràtic emèrit del departament de Nutrició i Bromatologia de la Universitat de Barcelona, Antoni Massanés, director general de la Fundació Alícia, i introducció de Claudi Mans, catedràtic emèrit d’Enginyeria Química de la Universitat de Barcelona. Moderarà l’acte el periodista Eduard Berraondo.  La tertúlia s’emmarca en el programa Esmorzars de Ciència que organitzen el restaurant 7 Portes de Barcelona, la companyia The Big Van Theory, l’Associació Catalana de Comunicació Científica i El Punt Avui, en col·laboració amb Alumni UB..

La nostra societat té un accés a l’alimentació més variat, abundant i de qualitat que en qualsevol altra època de la Història. Tanmateix, les discussions sobre “menjar bé” són molt freqüents i fins i tot polèmiques. I és que “menjar bé” té molts aspectes: producció d’aliments que respecti el medi ambient, econòmicament sostenible, transportats i conservats de forma saludable, cuinats i presentats de forma agradable, saborosos i apetitosos, que siguin nutricionalment bons a nivell col·lectiu i individual… En el proper debat al 7 Portes analitzarem aquesta expressió genèrica de “menjar bé” i les seves múltiples facetes de la mà de dos grans experts en el tema.

Els Esmorzars de Ciència

Són esmorzars de forquilla acompanyats per una tertúlia a càrrec d’investigadors capdavanters en el seu camp de recerca, els quals aborden temes científics d’impacte i d’actualitat. Els Esmorzars de Ciència al 7 Portes tenen un preu de 25 euros per persona. En aquestes sessions, el restaurant obre les portes als assistents a les 9:00 del matí per començar l’esmorzar de forquilla, a les 10:00 s’inicia el monòleg introductori a càrrec de The Big Van Theory, d’una durada d’un quart d’hora, i acte seguit comença la tertúlia a càrrec dels experts i el moderador. Al final de la tertúlia s’inicia un debat amb el públic que, si s’escau, es pot allargar fins migdia. L’esmorzar de forquilla amb tertúlia té un preu de 25€ i les reserves es poden realitzar a través d’aquest formulari.

Més informació

Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article