Fitxa d'activitat

Comportament polític i opinió pública

Data
22/03/2018
Hora
09:30
Localització
Edifici UOC Castelldefels
Avinguda Carl Friedrich Gauss, 5. Parc Mediterrani de la Tecnologia, Edifici B3.
08860 Castelldefels
Descripció

Celebració de la V Jornada de Comportament Polític i Opinió Pública organitzada a l’Internet Interdisciplinary Institute de la Universitat Oberta de Catalunya.

L’objectiu de la jornada és incentivar la interacció i col·laboració entre els investigadors i les investigadores del nostre país en aquest àmbit de recerca. Organitzat per un comitè científic provinent de les diferents universitats catalanes i institucions oficials de l’àmbit dels estudis d’opinió, el balanç de les diferents edicions anuals ha estat extremament positiu.

Enguany arribem a la 5a edició que se celebrarà el proper 22 de març de 2018 a l’IN3, amb el suport i la col·laboració de l’Internet Interdisciplinary Institute (IN3), el grup de recerca Urban Transformation and Global Change Laboratory (TURBA Lab) de l’IN3 i els Estudis de Dret i Ciència Política de la UOC.

Els temes de les ponències poden cobrir aspectes del comportament electoral, del sistema electoral, de les actituds polítiques, de la participació política, l’opinió pública, així com qualsevol altre aspecte dins de l’àmbit del comportament polític. Hi caben tant anàlisis quantitatives com qualitatives, enfocaments comparats, estudis transversals o estudis de cas. Al migdia hi haurà una taula rodona de debat oberta al públic, que tractarà sobre la interdisciplinarietat entre la ciència política, les noves tecnologies i l’ús intensiu de dades en la recerca política.

Inscripció gratuïta aquí.

Podeu consultar el programa de la jornada aquí.

Més informació
Imatge: Mrstrimming / Wikimedia Commons
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article