Les cultures del reaprofitament
L’objectiu d’aquest taller és no llençar ni una mica de menjar. Per això, us animem a venir per aprendre receptes fàcils d’aprofitament alimentari d’arreu del món. Quins mètodes podem utilitzar? Llegeix-ne més…
L’objectiu d’aquest taller és no llençar ni una mica de menjar. Per això, us animem a venir per aprendre receptes fàcils d’aprofitament alimentari d’arreu del món. Quins mètodes podem utilitzar? Llegeix-ne més…
L’objectiu d’aquest taller és no llençar ni una mica de menjar. Per això, us animem a venir al taller culinari per aprendre receptes fàcils d’aprofitament alimentari d’arreu del món. Quins Llegeix-ne més…
El mercat global transporta aliments d’un costat a l’altre del planeta abans que arribin al nostre plat, utilitza pesticides, herbicides i fungicides en extensos prats de monocultius (sovint en terres Llegeix-ne més…
Visitarem el mercat central de fruita i verdura on descobrirem els diferents orígens i característiques dels productors, els tipus de comerciants i clients i el destí de la matèria orgànica Llegeix-ne més…
En una societat cada cop més allunyada del sector primari, interessar-se per l’origen dels aliments és el primer pas cap a un consum responsable. Entendre el rerefons de la producció Llegeix-ne més…
Dialoguem amb Elisenda Fontarnau, fotògrafa i estilista culinària, sobre el poder creatiu en la fotografia gastronòmica.
Quin paper juga la microbiota intestinal en la nostra salut física i mental? Com ens afecta en el nostre dia a dia? Quina importància hi té l’alimentació? Com podem cuidar Llegeix-ne més…
En els darrers anys la nostra societat ha experimentat grans canvis pel que fa a l’alimentació. Les tradicions culinàries han estat substituïdes per un nou estil de vida sedentari amb Llegeix-ne més…
Com canviem el món des de l’alimentació? Webinar internacional “Comer puede cambiar el mundo”, on a més de commemorar el Dia del Nutricionista, es realitzarà una actualització en alimentació i Llegeix-ne més…
Conversa i aperitiu amb especialistes del so, el soroll, l’acústica i la música. Torna el Vermut Sonor! Comptarem amb diversos referents i professionals que compartiran la seva experiència amb els participants. Llegeix-ne més…
A partir del comentari de receptes inspirades en els aliments del paleolític, descobrirem com es menjava a la prehistòria: cuina de proximitat i estacional, sense processats. Els àpats consistien bàsicament Llegeix-ne més…
Itinerari per descobrir els establiments del barri que aposten per una alimentació sostenible. Visitarem els comerços i les cooperatives de consum sostenible que podem trobar al barri de Sant Andreu Llegeix-ne més…
Conferència a càrrec del Dr. Carlos González, doctor en pediatria i autor de diversos llibres sobre criança, alimentació i salut infantil. Com alimentar correctament els nostres fills i evitar que Llegeix-ne més…
Obra de teatre per a tota la família sobre la importància de protegir la petita botiga de barri, preus justos i productes de proximitat per una alimentació sostenible. A la Llegeix-ne més…
Xerrada amb una nutricionista per desxifrar els mites al voltant de l’alimentació. L’alimentació juga un paper essencial en la nostra salut i en el medi ambient. Per totes bandes rebem Llegeix-ne més…
Espectacle familiar que té per objectiu familiaritzar els infants amb la cuina de verdures de temporada i fomentar una alimentació sana i sostenible. Us imagineu veure en directe com unes Llegeix-ne més…
Xerrada sobre l’alimentació saludable en edats primerenques i les emocions que es deriven del que es menja, en què reflexionarem sobre els beneficis d’una alimentació conscient i sostenible en la Llegeix-ne més…
Tast de receptes amb proteïna vegetal. Els temps estan canviant i l’alimentació, també. De la mateixa manera com han canviat les feines, el lleure o les maneres de relacionar-nos, també Llegeix-ne més…
Visita al Biomarket per conèixer les interioritats i els objectius d’aquest centre innovador. Us proposem descobrir tots els secrets d’aquest mercat, ubicat en un edifici sostenible i eficient energèticament i Llegeix-ne més…
Xerrada per descobrir alternatives al model de producció alimentària actual. D’on ve el que mengem? Quin impacte tenen les nostres decisions en la societat i en el medi ambient? Us Llegeix-ne més…