Fitxa d'activitat

Visita al Biomarket

Data
15/10/2021
Hora
10:00
Descripció

Visita al Biomarket per conèixer les interioritats i els objectius d’aquest centre innovador. Us proposem descobrir tots els secrets d’aquest mercat, ubicat en un edifici sostenible i eficient energèticament i dedicat en exclusiva a la venda de productes bio.

Mercabarna disposa del primer mercat majorista d’aliments frescos ecològics d’Espanya, una aposta en ferm per fer valer la comercialització d’aquests aliments i facilitar-ne la distribució. La iniciativa respon a una de les fites de l’estratègia “Barcelona menja sostenible” i de la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021.

Requeriments: calçat còmode i tancat (considerar que pugui ser una mica impermeable) i alguna peça d’abric.

Organitzat per la Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB), en col·laboració amb el Mercabarna. En el marc de Barcelona, Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021.

Cal inscripció prèvia. L’activitat és gratuïta per als participants però comporta una despesa de diners públics. Si us plau, comproveu la vostra disponibilitat abans d’inscriure-us-hi. Les baixes poden provocar que les persones en llista d’espera no puguin aprofitar les vacants.

Les places per a aquesta activitat s’han exhaurit. La vostra inscripció passarà a formar part de la LLISTA D’ESPERA.

Més informació:

La Fàbrica del Sol

Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article