Fitxa d'activitat

Vegetació del Parc de les Infantes

Data
27/05/2016
Hora
18:30
Localització
Centre Cívic Can Deu
Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
Descripció

Segona sessió del cicle Ciutat Verda, on podrem dibuixar la vegetació el Parc de les Infantes i refelexionar sobre “Quins efectes té sobre la nostra salut el verd urbà?”, a càrrec de Margarita Triguero, investigadora del CREAL.

Aquesta sessió, dividida en dos dies, comença amb una trobada de dibuixants al Centre Cívic Can Deu, des d’on s’anirà a dibuixar diferents paissatges urbans on natura i ciutat es vegin units i reflectits. Amb la dinamització d’Il·lustraciència i la col·laboració de l’Aula Ambiental de Les Corts, podrem intercanviar punts de vista sobre la importància dels espais verds amb altres dibuixants i totes aquelles persones que vulguin participar en la reflexió, mentres dibuixem la vegetació i l’entorn del Parc de les Infantes.

El dimarts 31, continuarà la sessió amb una xerrada a càrrec de Margarita Triguero (investigadora predoctoral del Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental, CREAL), on podrem trobar una possible resposta a la pregunta “Quins efectes té sobre la nostra salut el verd urbà?”

Més informació

 

Imatge: Oriol / Ciutat Verda
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article