Fitxa d'activitat

Imatge gràfica del festival de la ciència 2018

Festival de la Ciència 2018

Data
09/06/2018 - 10/06/2018
Hora
11:00
Localització
Parc de la Ciutadella
Passeig de Picasso, 21
08003 Barcelona
Descripció

12ª edició del Festival de la Ciència al Parc de la Ciutadella, que organitza l’Institut de Cultura de Barcelona amb la participació d’una pila de centres de recerca, universitats, empreses, equipaments de divulgació i altres entitats.

El 9 i 10 de juny tens una cita amb el futur. El Parc de la Ciutadella es torna a omplir de ciència, tecnologia i creativitat. Arriba el Festival de la Ciència, la gran trobada de la recerca i la innovació amb la ciutadania, que en la seva dotzena edició amplia l’oferta d’activitats, s’estén en el temps i s’adreça a un públic més ampli que mai.

Enguany el Festival se celebra durant tot el dissabte i tot el diumenge. Acull la xifra rècord de 230 activitats, organitzades com sempre per centres de recerca, universitats, empreses, associacions, divulgadors i divulgadores. A més, s’amplia el rang d’edats del seu públic. A les activitats per a tothom s’hi sumen propostes orientades expressament als infants de fins a sis anys, per a nens i nenes més grans, per a joves i s’inclou una àmplia oferta per a adults.

Pràcticament tots els àmbits de la recerca científica i de la innovació tecnològica queden representats en les seves escales, des de les partícules fonamentals, passant per les molècules, les cèl·lules, el cos humà, la biosfera, el Sistema Solar fins les fronteres de l’Univers.

El Festival t’apropa totes les dimensions de la ciència a través de multitud de formats: experiments, jocs, espectacles, experiències de realitat virtual, tallers, projeccions immersives, demostracions, itineraris, microxerrades, instal·lacions i fins i tot una escape room. Un gran ventall de propostes per descobrir de primera mà el coneixement que ens fa créixer com a societat i que cada cop compta amb una major implicació ciutadana.

Un any més, el Festival et convida a experimentar, debatre, divertir-te i a treure el geni que portes dins. Perquè la ciència és tot això i molt més! Vine i descobreix-la!

El futur t’espera a la Ciutadella.

Més informació
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article