Fitxa d'activitat

Detall del cartell de la jornada Peixos o plàstics al mar?

Peixos o plàstics al mar?

Data
09/07/2016
Hora
11:00
Localització
Castell de Sant Jordi d’Alfama
Les Tres Cales
L'Ametlla de Mar
Descripció

Taller per a públic familiar “Peixos o plàstics al mar”, amb què es presentarà el projecte Brossa de Fons de la plataforma Observadors del Mar.

El proper cap de setmana organitzem dues jornades adreçades a públic familiar al castell de Sant Jordi d’Alfama (l’Ametlla de Mar), amb dos tallers temàtics a càrrec d’investigadors de l’Institut de Ciències del Mar i una sessió pràctica amb snorkel coordinada per Plàncton, Divulgació i Serveis Marins.

Dissabte, 9 de juliol, l’activitat consisteix en un taller familiar per conèixer el descart de la pesca d’arrossegament, el qual inclou el peix i altres animals marins que no es comercialitzen, però també els residus que generem els humans i que acaben al fons marí.

Aquesta activitat es completarà amb una altra jornada el dissabte 10 de juliol que inclou una xerrada-taller dedicada als crustacis i a presentar la plataforma Observadors del Mar, a càrrec d’investigadors del mateix centre de recerca, i una sessió d’observació i identificació d’espècies dins l’aigua amb snorkel.

Les jornades són gratuïtes i estan organitzades amb la col·laboració de Plàncton Divulga, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar i la Confradia de Pescadors de l’Ametlla, i compten amb el suport de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT).

T’hi esperem!

Més informació

Imatge: Observadors del Mar

Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article