Fitxa d'activitat

Detall del cartell Vida marina a fons

Vida marina a fons

Data
10/07/2016
Hora
11:00
Localització
Castell de Sant Jordi d’Alfama
Les Tres Cales
L'Ametlla de Mar
Descripció

Taller per a públic familiar “Vida marina a fons”, amb què es presentarà el projecte Crustacis Decàpodes de la plataforma Observadors del Mar, i la mateixa plataforma.

El proper cap de setmana organitzem dues jornades adreçades a públic familiar al castell de Sant Jordi d’Alfama (l’Ametlla de Mar), amb dos tallers temàtics a càrrec d’investigadors de l’Institut de Ciències del Mar i una sessió pràctica amb snorkel coordinada per Plàncton, Divulgació i Serveis Marins.

Diumenge, 10 de juliol, la jornada inclou dues activitats: una xerrada-taller dedicada als crustacis i a presentar la plataforma Observadors del Mar, a càrrec d’investigadors del mateix centre de recerca, i una sessió d’observació i identificació d’espècies dins l’aigua amb snorkel.

Les jornades són gratuïtes i estan organitzades amb la col·laboració de Plàncton Divulga, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar i la Confradia de Pescadors de l’Ametlla, i compten amb el suport de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT).

T’hi esperem!

Més informació

Imatge: Observadors del Mar

Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article