Fitxa d'activitat

Els batecs dels barris

Data
29/04/2015
Hora
18:00
Localització
Vila Olímpica del Poblenou
Vila Olímpica del Poblenou
Barcelona
Descripció

Ruta pel paisatge de la vida olímpica de Poblenou “Els batecs dels barris: els nous cants de les sirenes”, organitzada per La Fàbrica del Sol.

El so de les onades, les gavines i els vaixells es barregen amb altres activitats portuàries, residencials i d’oci a la Vila Olímpica del Poblenou.

Imaginem-nos que escoltem un moment els sons de la Vila Olímpica: és la de sempre, però pel fet de percebre-la sense el sentit principal de la visió, tot canvia, i ara els sons, crits, cruixits i sorolls es converteixen en els veritables protagonistes del nostre recorregut.

Escoltar com sona el nostre barri ens permet viatjar a un altre temps i alhora ens descobreix un altre paisatge, que tot sovint passa desapercebut. Si aprenem a escoltar, sabrem quines realitats s’amaguen darrere dels sons i podrem decidir si cal preservar, canviar o anul·lar els sons actuals. Aquests darrers, normalment els anomenem sorolls, però pot ser que no siguin molestos per a tothom.

Ruta pel paisatge sonor de la Vila Olímpica del Poblenou. En el marc del Dia Mundial de la Sensibilització en vers el Soroll.

Més informació

Imatge: Octavi Planells
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article