Plaça de Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Conferència “Científics i cuiners, cara a cara d’Abel Mariné i Carme Ruscalleda. Vols saber com la ciència ha revolucionat la cuina moderna?” dins del programa d’actes i activitats entorn a l’exposició temporal Nutrició, Impuls Vital, del Museu Blau, organitzat per la Fundación Iberoamericana de Nutrición, Parque de las Ciencias de Granada i Consorci del Museu de Ciències Naturals de Barcelona.
Un diàleg entre el món acadèmic i el gastronòmic de la mà d’Abel Mariné, catedràtic de Nutrició i Bromatologia (Facultat de Farmàcia de la UB) i Carme Ruscalleda, divulgadora gastronòmica i xef del restaurant Sant Pau.
Activitat gratuïta. Només us demanem que porteu aliments (conserves, oli, llet…) que aniran destinats a la Fundació banc dels aliments, de Barcelona. Aquest punt del banc d’aliments romandrà disponible fins al diumenge 11 d’octubre.
Cal inscripció prèvia.
Més informació