Fitxa d'activitat

Informe Quiral 2014

Data
18/06/2015
Hora
19:00
Localització
Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona
Carrer del Dr. Aiguader, 88,
08003 Barcelona
Descripció

Presentació de l’Informe Quiral 2014: La comunicació pública sobre la malaltia de l’Ebola, realitzat pel Centre d’Estudis de Ciència, Comunicació i Societat (CCS-UPF) de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) juntament amb la Fundació Vila Casas.

Gema Revuelta, directora del CCS-UPF i Vladimir de Semir, president del Consell Assessor i Social del mateix centre, presentaran els principals resultats de l’Informe. Arcadi Navarro, director del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut de la UPF, Antoni Vila Casas, president de la Fundació Vila Casas i Miquel Vilardell, patró de la mateixa, presidiran la taula durant la presentació.

L’acte tindrà lloc a la Sala Charles Darwin del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) i es prega confirmació d’assistència al telèfon 934817980 o al correu electrònic jalcoriza@fundaciovilacasas.com. Al finalitzar, es servirà un refrigeri.

L’Informe Quiral realitza una anàlisi crítica de la informació que circula públicament envers diferents temes de salut i medicina amb l’objectiu de contribuir a la seva millora en benefici de la ciutadania. Cada any es realitza l’estudi de la comunicació pública de temes rellevants per la societat. L’Informe 2013 es van centrar en l’estudi de la comunicació de la medicina regenerativa, el de 2012 sobre VIH/SIDA, l’informe de 2011 es va centrar en el Càncer i l’any 2010 sobre Alzheimer.

Cal confirmar assistència.

Més informació

Imatge: CDC Global, Wikipedia
Carregant mapa...
Comparteix l'article