Fitxa d'activitat

En busca del primer europeu

Data
18/02/2015
Hora
19:30
Localització
Centre Cultural Sant Josep
Avinguda d'Isabel la Catòlica,32
08901 L'Hospitalet
Descripció

Projecció del documental “En busca del primer europeo”, en motiu de la commemoració del Dia de Darwin, el 12 de febrer, dins del programa divulgatiu Pessics de Ciència. Film produït, dirigit i guionat per Luis Quevedo, coproduït por Turkana Films i TVE, amb l’ajut de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología, i l’Institut de Paleoecologia Humana i Evolució Social.

Aquest documental, en clau de road movie, s’endinsa en un viatge científic ple d’humor i aventures. Recorre tres continents per entrevistar diferents experts en evolució humana y mostra alguns dels principals jaciments del planeta relacionats amb la nostra espècie, l’Homo sapiens. Entre els components de l’equip hi ha el paleontòleg Eudald Carbonell. Els protagonistes d’aquest documental viuen una aventura mentre recorren l’Àfrica, l’Àsia i Europa i l’acaben al Museo de la Evolución Humana de Burgos amb una conclusió: encara no som humans i l’evolució continua.

El 2011, En busca del primer europeo va obtenir el Premi Especial del Jurat al Doscient Roma i el premi Prismas a la millor obra de divulgació audiovisual. El 2012, va obtenir la Medalla d’Or en el World Media Festival d’Hamburg i el Proud to present in Science and Technology en l’Eurovision Summit.

Més informació

Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article