Fitxa d'activitat

Barcelona per la qualitat de l’aire

Data
18/05/2015
Hora
18:30
Localització
Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya
Carrer Doctor Aiguader, 18
Barcelona
Descripció

Debat electoral “Barcelona per la qualitat de l’aire”, moderat per Cristina Ribas, presidenta de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), organitzada per la Plataforma per la Qualitat de l’Aire, amb el suport de l’ACCC.

En nom de les organitzacions polítiques hi participaran:

  • Joan Puigdollers, Convergència i Unió.
  • Pendent de confirmació, Partit dels Socialistes de Catalunya.
  • Òscar Ramírez, Partit Popular.
  • Janet Sanz, Barcelona en Comú.
  • Xavier Garriga, Esquerra Republicana de Catalunya.
  • Jordi Morata, CUP – Capgirem Barcelona.
  • Pendent de confirmació, Ciutadans.

Es volen debatre les mesures necessàries per posar fi a la contaminació de l’aire amb les candidatures a l’Ajuntament de Barcelona.

L’acte constarà de dues parts. Primer s’explicaran breument les propostes de la Plataforma per combatre i impulsar accions per acabar amb la contaminació de l’aire i seguidament els representants de les diverses formacions polítiques tindran tres minuts cadascuna per respondre en funció del seu programa electoral i quatre preguntes que la plataforma enviarà per anticipat. Tot seguit s’obrirà el debat amb una fila zero i es donarà a cada representant polític un minut per a rèpliques, obrint finalment el debat amb el públic.

L’organització està convidant a les candidatures de formacions presents al Plenari Municipal actual i al Parlament de Catalunya, sigui de forma independent o en coalició.

La Plataforma per la Qualitat de l’Aire va néixer de la iniciativa de diverses organitzacions -com ara l’ACCC- d’àmbits diferents: veïnals, socials, ecologistes, científiques, d’afectats i ONG; amb la voluntat de provocar accions que portin a la millora de la qualitat de l’aire que respirem. El seu manifest fundacional planteja 24 propostes, dividides en quatre blocs, amb la finalitat de que es converteixi en un programa de govern dirigit a reduir la contaminació atmosfèrica.

Més informació

Imatge: Plataforma per la Qualitat de l’Aire
Carregant mapa...
Comparteix l'article