Fitxa d'activitat

Cartell de la Setmana de la Natura 2017

Setmana de la Natura

Data
02/06/2017 - 11/06/2017
Hora
Tot el dia
Descripció

Celebració de la Setmana de la Natura, amb activitats a diferents municipis per conscienciar sobre la importància de tenir cura de la nostra natura i el nostre territori.

La Setmana de la Natura és un moment de l’any per prendre consciència de la necessitat de conservar el medi ambient i el nostre patrimoni natural. Durant 10 dies, s’organitzaran més de 300 activitats arreu de Catalunya per la conservació de la natura i el medi ambient, per a joves i per a grans, al mar, a la muntanya i a la ciutat. Excursions, tallers, visites guiades, activitats familiars, exposicions, activitats infantils, sortides de camp… Un munt d’oportunitats per gaudir de la natura i per a tothom!

La Setmana de la Natura és una iniciativa conjunta de la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya i la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT). La XVAC i la XCT són dues xarxes d’entitats sense ànim de lucre i de referència en el món de la conservació de la natura i del voluntariat ambiental a Catalunya, i compten amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i l’Obra Social “la Caixa”.

Més informació i programa
Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article