Fitxa d'activitat

Imatge del projecte de RRI PERFORM sobre recerca i innovació responsables

RRI, Recerca i innovació responsables

Data
14/12/2016
Hora
16:00
Localització
Sala Teatre de la Universitat Autònoma de Barcelona
Plaça Cívica de la Universitat Autònoma de Barcelona
Bellaterra
Descripció

Curs sobre RRI “Recerca i innovació responsables: com maximitzar l’impacte local de la meva recerca?”, organitzat pel projecte PERFORM que coordina la Isabel Ruiz Mallén (investigadora del grup de recerca TURBA de l’IN3), juntament amb ICTA-UAB i The Big Van Theory.

El curs està adreçat a doctorands/es i investigadors/es joves. Persones que vulguin connectar millor la seva recerca amb la societat i/o  tenir una experiència pràctica d’educació científica a centres educatius a través de mètodes innovadors, com són les arts escèniques. Ofereix eines pràctiques i teòriques per fomentar una recerca responsable amb la societat. Aborda qüestions de comunicació, participació i intervencions amb gent jove. El curs forma part del projecte europeu de recerca PERFORM. El projecte explora en tres països diferents noves maneres d’apropar la ciència als joves a través de les arts escèniques. Aquestes maneres són els monòlegs d’humor (Catalunya), el clown (França) i el ‘science busking’ (Regne Unit).

El seu objectiu fonamental és facilitar als joves investigadors diverses eines i habilitats per comunicar la seva investigació, analitzar-la críticament i fomentar el seu impacte local. Això ho fa mitjançant el diàleg amb la ciutadania i l’aproximació a enfocaments de recerca participativa. El curs ofereix tant una perspectiva teòrica com eines pràctiques. A més, també obre la possibilitat de participar activament en el projecte PERFORM, a través del treball que farem a les escoles entre gener i març de 2017. Aquesta formació ofereix, per tant, dues modalitats de participació: formació només teòrica i formació teòrica amb treball pràctic (amb un grup reduït d’estudiants).

L’idioma del curs serà l’anglès i es desenvoluparà amb els horaris següents:

  • Sessió teòrica: de 16 a 18 h.
  • Sessió pràctica: de 18 a 19 h.
Més informació
Imatge: PERFORM
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article