Fitxa d'activitat

Cartell dels esmorzars de ciència al restaurant 7 Portes. Temes: alimentació, seguretat, petroli, esport, límits, piula ciència, càncer

Piula ciència i esmorza al 7 Portes

Data
16/09/2016
Hora
10:00
Descripció

Tens un compte de Twitter? T’agrada la ciència? Piula ciència! Sortegem un esmorzar de ciència per a dues persones al restaurant 7 Portes de Barcelona. Es tracta d’un esmorzar de forquilla amb tertúlia científica que tindrà lloc el diumenge 18 de setembre al cèlebre restaurant. Per participar només cal enviar dues piulades:

  • Una recomanant l’esmorzar de ciència al 7 Portes de diumenge.
  • Una altra recomanant qualsevol altra activitat anunciada a aquest portal i que trobis interessant.
  • Important! Ambdues piulades han d’incloure l’enllaç a l’activitat corresponent i el hashtag #Ciència7P.

El límit per a participar és divendres, 16 de setembre a les 10:00 hores. El sorteig el farem el mateix divendres.

Vinga, anima’t i participa!!

La tertúlia d’aquest esmorzar serà «Ciència i esport: trencant els límits», i comptarà amb Emma Roca, esportista d’ultradistància, bombera i bioquímica, i Xavier Iglesias, professor catedràtic del Departament de Rendiment Esportiu de l’INEFC Barcelona, director de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (Centre de Barcelona) i investigador del Grup de Recerca en Ciències de l’Esport. Moderarà la taula el periodista Eduard Berraondo.

La tertúlia s’emmarca en el programa Esmorzars de Ciència que organitzen el restaurant 7 Portes de Barcelona, la companyia The Big Van Theory, l’Associació Catalana de Comunicació Científica i El Punt Avui, en col·laboració amb Alumni UB i l’Obra Social “La Caixa”.

Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article