Fitxa d'activitat

Interpretació i guiatge de natura

Data
29/04/2015
Hora
09:00
Localització
Casal de Pau
Arbúcies
Arbúcies
Descripció

Inici del curs d’interpretació i guiatge de natura, a càrrec d’Evarist March (guia, formador i consultor de Natura. Director de Naturalwalks), organitzat per Naturalwalks.

El curs donarà els fonaments tant teòrics com pràctics necessaris per dur a terme activitats de guiatge en entorns naturals, tant des del punt de vista del guiatge naturalista i ecoturístic, com per activitats diverses que tenen lloc a la natura centrades en les eines i tècniques d’interpretació del patrimoni natural.

Els participants aprendran diferents tipus d’eines i tècniques relacionades amb la professió del guia de natura, la preparació i execució dels guiatges, la comunicació i la interpretació del patrimoni natural, l’aprofitament dels recursos naturals i l’avaluació de les seves activitats.

Està orientat en aprendre l’art del guiatge i la interpretació en un entorn natural i aprofundirà en els aspectes més rellevants que s’han de tenir en compte des del disseny fins a l’execució de diferents tipus d’activitats.

El curs serà en format intensiu, repartit en dos paquets de tres dies de durada cadascun, amb un total de 6 dies: 48 hores.

Els preu és de 450€. Les persones en actiu s’ho poden subvencionar per la Fundació Tripartita. Les persones que estiguin a l’atur tenen un 25% de descompte sobre el preu del curs.

Més informació

Imatge: Octavi Planells
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article