Fitxa d'activitat

Imatge del conte Flebotín, un mosquit del Cretaci

Flebotín, un mosquit del Cretaci

Data
26/10/2016 - 28/10/2016
Hora
10:00
Localització
Facultat de Geologia de la Universitat de Barcelona
Carrer de Martí i Franquès, s/n
08028 Barcelona
Descripció

Conte narrat adreçat a públic escolar “Flebotín, un mosquit del Cretaci”, dins del cicle “Pinta’m un conte” que organitza la Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+i) de l’Àrea de Comunicació de la Universitat de Barcelona, amb el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia – Ministeri d’Economia i Competitivitat.

“Flebotín, un mosquit del Cretaci” ensenya totes les coses que els fòssils ens poden explicar del nostre passat llunyà.La narració tracta conceptes científics com ara que abans que la Terra tingués l’aspecte actual -amb els continents diferenciats-, es va produir una desfragmentació, que els insectes representen el grup més nombrós d’animals de la Terra, que els mosquits tigre tenen característiques diferenciades de la resta o que els mosquits mascles no piquen, entre d’altres continguts.

“Pinta’m un conte” és un cicle de contes narrats de temàtica científica que vol familiaritzar els més petits amb l’entorn i conscienciar-los de la necessitat de respectar la natura. L’activitat, dirigida a nens i nenes d’entre cinc i nou anys, consisteix en l’acció simultània d’un narrador que desenvolupa la història i un il·lustrador que la pinta en directe.

L’activitat inclourà una visita al Pati Geològic de la UB.

Sessions dirigides a escoles

  • Dimecres, 26 d’octubre. A les 10:00 h i a les 11:15.
  • Dijous, 27 d’octubre. A les 10:00 h i a les 11:15.
  • Divendres, 28 d’octubre. A les 10:00 h i a les 11:15.

Més informació

Imatge: La UB Divulga
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article