Fitxa d'activitat

Festival de nanociència i nanotecnologia

Data
04/04/2016 - 08/04/2016
Hora
Tot el dia
Descripció

Celebració del primer Festival de Nanociència i Nanotecnologia 10alamenos9 que se celebra en diferents localitzacions de Barcelona, Bellaterra, Zaragoza i Donosti.

Un nanòmetre es la mil milionèsima (10-9, 10 a la menys 9) part d’un metre. El Festival pretén, d’una forma amena i emocionant, apropar a tots els públics a la escala nanomètrica i els seus efectes ¡No importa l’edat ni els coneixements previs! Consulta el programa del Festival per tal de conèixer la varietat d’activitats que s’hi celebraran a les diverses ciutats participants. Exposicions, tallers, seminaris… I moltes propostes més amb l’objectiu de compartir la importància i l’impacte de la nanociència i la nanotecnologia.

Activitats

  • Exposicions. Podràs gaudir d’exposicions amb imatges del nanomón: imatges científiques i no científiques que et sorprendran ¿T’ho perdràs?
  • Tallers. ¿La nanociència és realitat o ficció?…Sense cap mena de dubte és real i així t’ho farem veure. Provaràs nanoproductes i compartiràs experiències amb científics especialistes en nanotecnologia.
  • Concurs. Un concurs on estudiants de secundaria es convertiran en professionals de la nanociència i ens explicaran mitjançant pòsters científics els seus coneixements del nanomón.
  • Nanodiàleg. ¿Vols dialogar sobre la nanotecnologia? Et mostrarem com tothom té el seu paper respecte al nanomón i, a més d’aprendre (mitjançant seminaris), podràs compartir els teus dubtes (nanofòrums) i preguntar a futurs científics.

Programa per localitzacions

Més informació

Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article