Fitxa d'activitat

Els patis d’illa

Data
20/04/2017
Hora
18:00
Localització
Accés principal al Mercat del Ninot
Carrer de mallorca 320
Barcelona
Descripció

Ruta pel paisatge sonor dels patis d’illa de l’Esquerra de l’Eixample, coorganitzat amb l’Aula Ambiental de la Sagrada Família i dins del cicle Els sons i els sorolls de la ciutat.

Recorregut de contrastos sonors entre els carrers més transitats de la ciutat i uns espais verds exuberants.

En el marc del Dia Internacional de Conscienciació envers el Soroll es reivindica el valor d’un dels patrimonis immaterials de la ciutat a través de tres recorreguts en els quals s’aprendrà la metodologia per capturar els paisatges sonors.

Ens pararem a mirar i a escoltar els petits racons del districte de l’Eixample, que desprenen un encant característic. Buscarem els elements arquitectònics i acústics més interessants tant pel que fa a la sonoritat com a la construcció i l’època en què van aparèixer. Molts d’ells, com ara els patis d’illa, ens acostumen a passar desapercebuts i estan plens d’una diversitat sonora que val la pena descobrir.

Aquesta activitat és una experiència sensorial i parts del recorregut es faran amb els ulls tapats, sempre supervisat per una persona acompanyant que fa de guia. Tingueu en compte aquesta observació a l’hora de formalitzar la inscripció. És necessari un mocador o un accessori per tapar-se els ulls.

Cal inscripció prèvia. Activitat gratuïta.

Més informació
Imatge: La Fàbrica del Sol
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article