Data
    		03/12/2019
    	Hora
    		    		18:00
    		    	Localització
    		
    			Casal de Barri Congrés-Indians
Carrer de la Manigua, 25
Barcelona
    		
    	Carrer de la Manigua, 25
Barcelona
Descripció
    		Cada any es malbaraten unes 262.000 tones d’aliments, uns 35 kg per persona. Aquest fet es produeix en tots els passos de la cadena alimentària, però, és sobretot al final del procés -llars i serveis- on es dona el 65% del malbaratament. Ara que s’acosta Nadal, parlarem sobre aquest fenòmen i aprendrem més sobre la cuina d’aprofitament tot compartint recursos i receptes. Podreu gaudir d’una conferència i d’un showcooking acosta-t’hi!
Aquest esdeveniment està Coorganitzat amb el Casal de Barri Congrés-Indians. A càrrec de ZeroWasteBcn.
Més informació
- Troba tota la nostra programació a l’enllaç.
 - 
Acivitat gratuïta.
 - 
Cal inscripció prèvia al telèfon de l’Aula Ambiental de Sant Andreu 93 624 26 98.
 
