Fitxa d'activitat

Drap-Art ’14

Data
19/12/2014 - 04/01/2015
Hora
11:00
Localització
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
Carrer de Montalegre, 5
08001 Barcelona
Descripció

Celebració del Drap-Art’14, el Festival Internacional de Reciclatge Artístic de Catalunya, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i al seu voltant.

Drap-Art’14 es desenvolupa en vuit modalitats, que ens acosten al reciclatge creatiu: exposicions col·lectives d’obres d’art i objectes de disseny realitzats amb materials reciclats, intervencions en l’espai públic, l’espai de reflexió, el tradicional mercat d’art i disseny, tallers participatius, espectacles, audiovisuals i cinema del medi ambient.

Drap-Art’14 cerca l’equilibri entre artistes nacionals i internacionals, entre artistes novells i consolidats, per propiciar l’intercanvi entre països i generacions. Per aquesta raó, a més a més dels artistes, músics, talleristes, dissenyadors, conferenciants, realitzadors… seleccionats per la convocatòria oberta, el festival comptarà amb la participació d’artistes convidats en col·laboració d’entitats, galeries i curadors independents especialitzats.

Com a incentiu especial, Drap-Art’14 comptarà per sisè any consecutiu amb el Premi Residu’Art, atorgat pel grup HERA en les categories “Artista emergent” i “Artista professional”.

Es preveu que passaran uns 10.000 visitants per Drap-Art’14, que acollirà més de 150 artistes, músics, talleristes, dissenyadors, conferenciants, realitzadors.

Més informació

Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article