Fitxa d'activitat

Dissabtes de ciències ambientals

Data
21/02/2015
Hora
10:00
Localització
Facultat de Ciències de la Universitat Autònoma de Barcelona
Edifici C del Campus de Bellaterra
08193 Bellaterra
Descripció

Tercera edició de “Dissabtes de les ciències ambientals” de la Universitat Autònoma de Barcelona. arriben el proper mes de febrer.

El cicle va adreçat a estudiants i professors de batxillerat i estudiants del grau de Ciències Ambientals. Els estudiants d’altres graus i professionals de les ciències ambientals també són benvinguts.

L’objectiu general del cicle és donar a conèixer temàtiques noves en Ciències Ambientals per tl d’apropar als estudiants i altres professionals interessats en temes ambientals d’actualitat explicats per reconeguts professors i investigadors de la UAB i d’altres universitats i professionals experts.

Les xerrades són gratuïtes però les places, limitades. Podeu formalitzar la inscripció en aquest enllaç.

Programa

  • 14 de febrer. “La biomassa forestal primària i la seva aplicació a la bioenergia. De la carbonera a la biorefineria”, amb Jordi Vayreda, Jordi Bartrolí i Neus Puig.
  • 21 de febrer. “Conflictes ambientals Locals visions globals. Mapa de Justícia Ambiental”, amb Leah Temper, Giorgos Kallis i el Dr. Martinez Alier.
  • 7 de març. “La Transició Energètica: Aspectes Econòmics i de Política Efectiva”, amb Jeroen van den Bergh.
  • 14 de març. “Expedicions científiques en temes ambientals a l’Amazònia”.
    • 1ª part. “Activitats petrolieres a les selves tropicals. De l’extracció petroliera a la Reserva de la Biosfera Yasuní de l’Equador, a la ingesta de cru per la fauna silvestre amazónica”, amb Antoni Rosell i Martí Orta.
    • 2ª part. “Expedició científica Yasuní, per la monitorització ambiental d’aquesta part de l’Amazones”, amb Martí Boada, Margarita Vilà, Sergi Cantos i Núria Foguet.

Més informació

Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article