Fitxa d'activitat

Imatge d'una sessió del Campus Gutenberg del 2014

Campus Gutenberg 2016

Data
12/09/2016 - 13/09/2016
Hora
09:00
Localització
Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona
Carrer del Dr. Aiguader, 88,
08003 Barcelona
Descripció

Celebració del Campus Gutenberg de la Comunicació i la Cultura Científica, organitzat impulsat pel Màster en Comunicació Científica, Mèdica i Ambiental de la UPF-BSM i la Fundació Bancària “La Caixa”, amb la col·laboració del Centre d’Estudis de Ciència, Comunicació i Societat de la UPF.

Aquestaes jornades s’han convertit en un punt de trobada de les persones que treballen en l’àmbit de la comunicació i la divulgació de les ciències. Al mateix temps, és una excel·lent plataforma per donar a conèixer les activitats que es desenvolupen en aquest sector a les noves generacions de professionals i, en general, a l’ampli públic interessat per la divulgació científica.

El nostre objectiu, com en anteriors edicions, és consolidar un espai obert que mostri els diversos canals i formats que s’utilitzen per impulsar el periodisme, la comunicació, la cultura i la divulgació científica des de tots els àmbits, així com reflexionar entorn dels canvis que s’estan produint i les noves estratègies a seguir.

Per aquest motiu, la inscripció és gratuïta i el programa es crea a partir de les moltes propostes que manen de forma espontània professionals que han mostrat el seu interès i voluntat de participar-hi.

Al final del Campus Gutenberg, com es va fer ja en les dues edicions anteriors, es farà un balanç per valorar els resultats d’aquesta iniciativa que esperem sigui d’utilitat per a seguir avançant en el nostre objectiu d’impulsar la comunicació i la cultura científiques, reforçar la cooperació entre tots els agents implicats en aquesta tasca i desenvolupar noves estratègies que contribueixin a millorar la relació entre la comunitat científica, els professionals que treballem en aquest àmbit i la societat.

Més informació
Imatge: CCS-UPF / Flickr
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article