Fitxa d'activitat

Cafès Científics a Sabadell

Data
24/05/2016
Hora
19:00
Localització
Ca l’Estruch
Carrer de Sant Isidre, 140
08208 Sabadell
Descripció

Quarta edició dels Cafès Científics al Bar de Ca l’Estruch de Sabadell, amb periodicitat mensual, organitzat per l’ADENC, l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont, la Fundació Bosch i Cardellach, Astrosabadell, La Ruda, UES i la Corporació Sanitària Parc Taulí.

  • 16 de febrer. “Els ocells del Montseny”, a càrreg de Josep Ribas, ornitòleg. Organitzat per ADENC
  • 15 de març. “La Laia, el petit primat que ens parla dels nostres orígens” a càrreg de David M. Alba, paleontòleg i cap del grup de recerca de faunes del Neogen i Quaternari. Organitzat per Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont
  • 19 d’abril. “Tractament de càncers, cel·les solars, cosmètics….això és nanotecnologia!”, a càrreg de Josep Ros Badosa, doctor en Química i coordinador del Grau de Nanociència i Nanotecnologia de la UAB. Organitzat per Fundació Bosch i Cardellach
  • 24 de maig. “Nous estils de vida, noves formes de consum: implicacions de la teoria del decreixement”, a càrreg de Federico Demaria, economista i investigador de l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona (ICTA-UAB) i membre del col·lectiu Recerca i Decreixement. Organitzat per UES.
  • 14 de juny. “Trastorns del son al segle XXI”, a càrreg de Ma José Masdeu, metge especialista en Medicina respiratòria, Pneumologia i Medicina del son. Organitzat per Corporació Sanitària Parc Taulí.
  • 20 de setembre. “L’exploració de Mart”, a càrreg d’Alistair Ian Spearing, traductor científic i astrònom amateur; expert en astronàutica i astrobiologia. Organitzat per Agrupació Astronòmica de Sabadell.
  • 18 d’octubre. “Les abelles i la pol·linització”, a càrreg de Salvador Granero, veterinari i apicultor. Orgnaitzat per La Ruda.

Més Informació

Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article