Fitxa d'activitat

Blockchain en la gestió pública

Data
28/02/2018
Hora
19:00
Localització
Centre Cultural Sant Josep
Avinguda d'Isabel la Catòlica,32
08901 L'Hospitalet
Descripció

Conferència “Blockchain: el nou repte per a la gestió pública”, a càrrec de Carlos Guardián, dins del programa Pessics de Ciència.

Carlos Guadián (@carlosguadian), membre de l’equip d’Ideograma, agència de comunicació especialitzada en els àmbits polític i corporatiu. És diplomat en GAP (Gestió i Administració Pública) i llicenciat en Ciències Polítiques per la UPF. Publica des de 2003 K-Government, un bloc sobre societat de la informació, administració pública, tecnologia, o anàlisi de xarxes, entre d’altre temes. Ha coordinat oGov, plataforma dedicada a l’Open Government i ha col•laborat amb Sessió de Control.

El Blockchain és una tecnologia que ha arribat per canviar Internet tal com el coneixem. Ha passat de donar suport al Bitcoin (la primera moneda electrònica) a ser ja un element imprescindible per innovar en els serveis públics. Des de proporcionar eines a la ciutadania per gestionar la seva identitat digital a la generació de llibres de registre immutables. Actualment és una tecnologia incipient en el sector públic, però ja s’està aplicant en molts àmbits, inclosos els processos electorals.

Més informació
Imatge: Pessics de Ciència
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article