Fitxa d'activitat

Cartell del concurs Il·lustraciència 2017

5è Illustraciència

Data
01/03/2017 - 05/05/2017
Hora
Tot el dia
Descripció

5ª edició del  concurs Illustraciència, el Premi Internacional d’Il·lustració Científica que organitza l’Associació Catalana de Comunicació Científica sota la creació de Connecta Ciència i que compta amb el suport de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT).

Il·lustraciència té per objectiu divulgar la importància de la il·lustració científica i impulsar-la en totes les seves modalitats, recolzant i premiant als il·lustradors científics a través de la convocatòria del Premi Internacional d’Il·lustració Científica. Es realitza una exposició col·lectiva i un catàleg amb les 40 obres seleccionades de cada edició. Per veure a tot detall les obres d’edicions anteriors visiteu l’exposició virtual en la nostra Google Open Gallery.

Com participar

Hi podran participar en el present Premi totes les persones majors de 18 anys o equips que ho desitgin, sense importar el país de residència actual. Queden exclosos de la present convocatòria el guanyador del primer premi de l’edició anterior, els membres del comitè organitzador i els integrants del jurat. El tema de les il·lustracions ha d’estar relacionat amb la ciència o la natura i la tècnica és lliure. Les obres hauran d’haver estat realitzades entre gener de 2016 i el 5 de maig de 2017, i el termini per a lliurar-les és fins el 5 de maig. Les persones interessades en participar es poden inscriure a través d’aquest formulari.

Més informació
Imatge: Miriam Rivera
Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article