Escarabats i altres insectes

Exposició d’escarabats i d’altres insectes vius del Museu de Ciències Naturals. El Museu de Ciències Naturals segueix mostrant les seves col·leccions; ara d’escarabats. Una mostra d’escarabats provinents de donacions rebudes Llegeix-ne més…

Experiment any 2100

Exposició “Experiment any 2100. Què ens espera a la Terra del futur?”, organitzada pel CosmoCaixa Barcelona. Com serà el futur? Com se sol dir, el futur és on passarem la Llegeix-ne més…

Dibuixos de Luis Feo

Exposició temporal d’il·lustració científica de Luis Feo dins de l’espai “Ciència i més” del Museu Blau. La il·lustració científica, des de bestiaris fins a enciclopèdies, expedicions, relats de viatges o Llegeix-ne més…

Nutrició, impuls vital

Exposició “Nutrició, Impuls Vital” al Museu Blau, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Aquest projecte expositiu aprofundeix en els conceptes de nutrició i alimentació, promociona els hàbits de vida saludable i Llegeix-ne més…

Patxot, mecenes i científic

Exposició “Rafael Patxot, mecenes, científic… l’home”, organitzada per la Generalitat de Catalunya i comissariada per Manuel Castellet i Jordi Soler. L’exposició “Rafael Patxot, Mecenes, científic… l’home” és una exposició itinerant Llegeix-ne més…

El cel nocturn de Cerdanya

Exposició “El cel nocturn de Cerdanya”, amb imatges del físic i fotògraf Gael Piguillem, organitzada pel Grup de Recerca de Cerdanya. La inauguració tindrà lloc el dissabte, 19 de setembre a Llegeix-ne més…

Plomes i colors

Exposició “Plomes i colors. Il·lustradors d’aus a les Terres de l’Ebre”, organitzada pel Museu de les Terres de l’Ebre i l’Ajuntament d’Amposta. De fa segles, els estudiosos i amants de Llegeix-ne més…

Petits mons quotidians

L’exposició “Petits mons quotidians”, amb imatges d’Albert Lleal, ens ofereix una visió diferent de la quotidianitat que ens envolta, organitzada per Mercat de Tallers. Motius habituals a les nostres vides, Llegeix-ne més…

Dels gens al comportament

Jornada de debat “Brain Health. From Genes to Behaviour, Improving Our Life” amb líders internacionals en matèries relacionades amb la salut mental, des de psicòlegs a bioenginyers coorganitzat per B·Debate Llegeix-ne més…

Els límits de la ciència

Conferència “Els límits de la ciència”, a càrrec de Pere Puigdomènch, professor d’investigació al Centre de Recerca en AgriGenòmica, amb què s’inaugura una nova temporada del programa divulgatiu Pessics de Llegeix-ne més…

Sopars amb estrelles d’octubre

Sopar a l’aire lliure, xerrada de divulgació científica i observació astronòmica a l’Observatori Fabra, de dimarts a dissabte els mesos de juny a octubre. Durant els mesos càlids l’Observatori Fabra Llegeix-ne més…

+Humans

Exposició “+Humans, el futur de la nostra espècie”, produïda pel Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i la Science Gallery del Trinity College Dublin, i comissariada per Catherine Kramer. “+Humans” Llegeix-ne més…

Amfibis i rèptils del món perdut

Conferència “L’herpetofauna del món perdut”, a càrrec de Cèsar Barrio, arqueòleg i herpetòleg, i obrirà el curs 2015-2016 de la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura i de la Societat Llegeix-ne més…

Conferències de tardor a Astrosabadell

Tots els dimecres no festius, a les 20h, d’octubre a juny, l’Agrupació Astronòmica de Sabadell organitza una conferència de temàtica científica. L’entrada és lliure. En aquest enllaç, podeu trobar més Llegeix-ne més…