Fitxa d'activitat

Dels gens al comportament

Data
06/10/2015 - 07/10/2015
Hora
Tot el dia
Localització
CosmoCaixa
Isaac Newton, 26
08022 Barcelona
Descripció

Jornada de debat “Brain Health. From Genes to Behaviour, Improving Our Life” amb líders internacionals en matèries relacionades amb la salut mental, des de psicòlegs a bioenginyers coorganitzat per B·Debate i l’Institut Guttmann, els dies 6 i 7 d’octubre.

En els últims 50 anys, les morts als Estats Units per problemes cardiovasculars han disminuït dràsticament, el mateix ha passat amb el càncer, malalties infeccioses… Per contra, els problemes per malalties cerebrals estan augmentant, alhora que ho fa la preocupació social degut al canvi demogràfic. Iniciatives europees com el Human Brain Project i americanes com la BRAIN Initiative, ja tracten el tema per tenir un millor coneixement sobre què ens fa humans i desenvolupar noves tecnologies per a l’estudi dels circuits neuronals i la interacció cel•lular, per tal de fer un dibuix dinàmic que ho expliqui d’una forma revolucionaria.

En el present esdeveniment, coorganitzat per B·Debate i l’Institut Guttmann, es reuniran líders internacionals en matèries relacionades amb la salut mental, des de psicòlegs a bioenginyers, per debatre sobre l’actualitat del tema i plantejar diferents preguntes per tal d’incentivar la discussió. Es donarà especial èmfasi en temes relacionats amb la interpretació sobre quins són els principals moduladors en el desenvolupament del cervell des de la infància i, sobre les implicacions de la salut mental, i el que l’afecta, en temes de salut pública, educació i clínica. Aquest debat té com a principal objectiu interconnectar experiències i coneixement per a establir nous i innovadors enfocs, per així, trobar solucions i nous enfocs als problemes de la societat en que vivim.

Més informació

Imatge: Wikimedia Commons
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article