Escarabats i altres insectes

Exposició d’escarabats i d’altres insectes vius del Museu de Ciències Naturals. El Museu de Ciències Naturals segueix mostrant les seves col·leccions; ara d’escarabats. Una mostra d’escarabats provinents de donacions rebudes Llegeix-ne més…

Experiment any 2100

Exposició “Experiment any 2100. Què ens espera a la Terra del futur?”, organitzada pel CosmoCaixa Barcelona. Com serà el futur? Com se sol dir, el futur és on passarem la Llegeix-ne més…

Dibuixos de Luis Feo

Exposició temporal d’il·lustració científica de Luis Feo dins de l’espai “Ciència i més” del Museu Blau. La il·lustració científica, des de bestiaris fins a enciclopèdies, expedicions, relats de viatges o Llegeix-ne més…

Nutrició, impuls vital

Exposició “Nutrició, Impuls Vital” al Museu Blau, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Aquest projecte expositiu aprofundeix en els conceptes de nutrició i alimentació, promociona els hàbits de vida saludable i Llegeix-ne més…

El cel nocturn de Cerdanya

Exposició “El cel nocturn de Cerdanya”, amb imatges del físic i fotògraf Gael Piguillem, organitzada pel Grup de Recerca de Cerdanya. La inauguració tindrà lloc el dissabte, 19 de setembre a Llegeix-ne més…

Plomes i colors

Exposició “Plomes i colors. Il·lustradors d’aus a les Terres de l’Ebre”, organitzada pel Museu de les Terres de l’Ebre i l’Ajuntament d’Amposta. De fa segles, els estudiosos i amants de Llegeix-ne més…

Petits mons quotidians

L’exposició “Petits mons quotidians”, amb imatges d’Albert Lleal, ens ofereix una visió diferent de la quotidianitat que ens envolta, organitzada per Mercat de Tallers. Motius habituals a les nostres vides, Llegeix-ne més…

+Humans

Exposició “+Humans, el futur de la nostra espècie”, produïda pel Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i la Science Gallery del Trinity College Dublin, i comissariada per Catherine Kramer. “+Humans” Llegeix-ne més…

Cells con canvas

Exposició “Cells on canvas”, organitzada per l’Institut de Neurociències. Viatge microscòpic on ciència i art es fusionen per explorar de forma plàstica les respostes de les cèl·lules del sistema nerviós. Llegeix-ne més…

Cafès científics a Sabadell

Cicle de Cafès Científics al Bar de Ca l’Estruch de Sabadell cada tercer dijous de mes, de febrer a maig. 19 de febrer. “Les varietats tradicionals agrícoles revisitades i la Llegeix-ne més…

Cicle de la llum

Cicle de conferències “Cicle de la llum”, organitzat per l’Associació Astronòmica Sant Cugat-Valldoreix, amb motiu de l’Any Internacional de la Llum el 2015. La celebració de l’Any Internacional de la Llegeix-ne més…

Barcelona Respira

Experiment científic de participació ciutadana BCN Respira sobre la qualitat de l’aire de la ciutat de Barcelona, coordinat per l’Institut de Ciències Fotòniques. Amb aquesta iniciativa de ciència ciutadana, entre Llegeix-ne més…

Biodiversitat botànica a Collserola

Conferència “Biodiversitat botànica a Collserola” a càrrec de Josep Maria Montserrat, tècnic en Ciències Naturals adscrit al Museu de Ciències Naturals de Barcelona i director del Jardí Botànic de Barcelona, Llegeix-ne més…

Paul Dirac i l’antimatèria

Xerrada sobre ciència “Paul Dirac i l’antimatèria” a càrrec de Javier Garcia, del departament de física de IFAE (UAB), organitzada pel Centre Cívic Guinardó. Premi Nobel de física de 1933, Llegeix-ne més…

Geografia i investigació

Conferència “Lluís Solé Sabarís, la geografía y el impulso a la investigación” a càrrec de Josefina GÓMEZ MENDOZA, professora de geografia, Universidad Autónoma de Madrid organitzada per la Societat Catalana Llegeix-ne més…

Reptes de l’educació del demà

Conferència “Reptes de l’educació del demà” dins de l’edició de l’UOCmeet organitzada per la Mobile World Center. L’evolució de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i la seva Llegeix-ne més…

La malaltia de Dent

El documental “El Reto de Eva” cuenta la historia de Eva, la madre de Nacho un niño enfermo de Dent, una enfermedad causada por una mutación en el cromosoma X. Llegeix-ne més…