Fitxa d'activitat

La humanitat davant el futur

Data
11/02/2015
Hora
20:00
Localització
Cafè Metropol Espai Cultural
Rambla Nova, 46
Tarragona
Descripció

Tertúlia “La humanitat davant el futur”, amb l’arqueòleg Eudald Carbonell, director de l’Institut de Paleoecologia Humana i Evolució Social.

“La humanitat davant el futur” és el títol de la xerrada que oferirà Eudald Carbonell, arqueòleg i director de l’IPHES (Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social), dimecres a les 20 h al Cafè Metropol de Tarragona, en un acte coorganitzat per la Unitat deComunicació de la Ciència de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona (URV) i La Curiosa, dins el cicle de tertúlies científiques “Ciència al Metropol”.

Els conflictes internacionals que cada dia acaben amb les vides dels nostres congèneres, la crisi sistèmica que patim, els desequilibris socials… són alguns dels molts exemples que demostren que encara no som humans. Què hem de fer per assolir aquesta humanitat? Per arribar a aquest punt cal plantejar nous reptes, com la consciència crítica d’espècie, el progrés conscient o l’evolució responsable. En aquest recorregut, la socialització de la ciència i la tècnica hi tenen un paper fonamental.

En finalitzar aquesta xerrada, aquells qui ho desitgin podran quedar-se a un sopar tertúlia amb Eudald Carbonell a La Cuineta del Metropol. Es serviran delicatessen Metropol per compartir. Preu: 12 euros per persona. Cal reserva prèvia per correu electrònic a lacuriosa.sc@gmail.com o bé a comciencia@urv.cat.

Més informació

Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article