Fitxa d'activitat

Exposició virtual interactiva “Caretta a la vista”

Data
14/11/2020 - 29/11/2020
Hora
Tot el dia
Descripció

El projecte Caretta a la Vista! pretén ser un projecte de divulgació de l’espècie en què els ciutadans tinguin totes les eines per detectar i reconèixer un eventual rastre o niu de tortuga marina a les nostres platges, i poder actuar adequadament davant un possible albirament de tortuga babaua.

La tortuga babaua (Caretta caretta) es una espècie amenaçada, catalogada a nivell mundial com a Vulnerable per la Unió Internacional per la Conservació de la Naturalesa (IUCN, 2015), i que al Mediterrani normalment fa la posta a les costes orientals (Xipre, Grècia, Turquia, etc.). No obstant això, en els últims anys s’han detectat postes o intents de postes al Mediterrani occidental, especialment a les costes andaluses, valencianes, balears i catalanes.

Us recomanem que durant la Setmana de la Ciència 2020, doneu una ullada a aquesta exposició interactiva elaborada pel Centre de la Platja amb la col·laboració del Caretta a la Vista.


Si voleu, des de la UVic-UCC, juntament amb la resta de col·laboradors, posem a disposició d’ajuntaments, entitats mediambientals, ONGs i d’altres institucions i entitats, l’exposició Caretta a la Vista! Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per organitzar-ne els detalls.


 

La SC’20 de la UVic-UCC forma part del programa UDivulga.Ciència i Societat, que compta amb la col·laboració de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) – Ministerio de Ciencia e Innovación.

Seguiu totes les novetats de la Setmana de la Ciència a #SC20CAT

Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article