Fitxa d'activitat

A cor obert

Data
13/12/2015 - 11/01/2016
Hora
10:00
Localització
Sant Pau Recinte Modernista
Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona
Descripció

Muntatge interactiu “A cor obert”, de l’enginyer electrònic i biomèdic, i professor d’art digital Fèlix Vinyals, on el batec cardíac dels visitants es representa amb bombetes.

Com ens afecta internament el fet d’establir contacte amb algú? Fèlix Vinyals explora aquests canvis en aquesta exposició mitjançant un giny que detecta el batec cardíac. Les persones que visitin la instal·lació, que serà al Pavelló de Sant Rafael fins a l’11 de gener de 2016, comprovaran com unes bombetes s’encenen i s’apaguen al ritme del seu cor. Així, els seus batecs es faran visibles, deixant de ser quelcom amagat i inaccessible als altres.

Fèlix Vinyals (Barcelona, 1986) és enginyer electrònic (UPC), enginyer biomèdic (UB) i professor d’Art Digital. Forma part de l’Associació d’Artistes Visuals de Catalunya (AAVC) i del col·lectiu d’artistes “OXYGEN” del Kinetica-Museum del Regne Unit. Vinyals posiciona la seva obra dins de l’art biotrònic, del qual són producte unes intal·lacions interactives que barregen les constants vitals del cos humà amb l’electrònica per explorar la vinculació entre la societat, la tecnologia i el cos humà.

Més informació

Imatge: Fèlix Vinyals / Stripart
Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article