NeuroConcert: el cervell en moviment
De quina manera el cervell es sincronitza amb el seu entorn? La resposta del sistema nerviós als estímuls externs es produeix per una sèrie de codis específics que endrecen i Llegeix-ne més…
De quina manera el cervell es sincronitza amb el seu entorn? La resposta del sistema nerviós als estímuls externs es produeix per una sèrie de codis específics que endrecen i Llegeix-ne més…
Descripció Amb motiu del 60è aniversari del naixement de l’escriptora osonenca Anna Dodas i Noguer (Folgueroles, 2 de novembre de 1962 – Montpeller, agost de 1986), la Càtedra Verdaguer d’Estudis Literaris Llegeix-ne més…
El dia 26 d’abril tindrà lloc la III Jornada del Grup de Recerca M₃O. Serà en format híbrid, de les 9h a les 17:30h, a la Sala Segimon Serrallonga de Llegeix-ne més…
Els dies 12 i 13 de maig del 2023 l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona s’omplirà de ciència amb els tallers dissenyats i dirigits pels grups d’investigació de la Llegeix-ne més…
Cafè Científic: “Sexe i gènere en recerca“ Les dificultats de les dones en el món de la recerca és una realitat coneguda i, probablement, són també habituals en altres feines. Llegeix-ne més…
Cafè Científic: “Com notem el canvi global a escala local?” Sovint sentim a parlar del canvi climàtic, però moltes de les conseqüències que apareixen habitualment als mitjans de comunicació fan Llegeix-ne més…
Cafè Científic: “Estils de vida i salut“ La manera en què es desenvolupa el nostre dia a dia sembla tenir un impacte directe sobre el nostre estat de salut global, Llegeix-ne més…
Cafè Científic: “S’han d’obeir les normes injustes?” Sovint sentim a parlar del canvi climàtic, però moltes de les conseqüències que apareixen habitualment als mitjans de comunicació fan referència a llocs Llegeix-ne més…
Viu l’experiència d’un congrés científic on els i les joves son protagonistes!
Xerrada Impactes de les pandèmies en l’educació i respostes dels organismes internacionals: una mirada comparada. L’acte anirà a càrrec de Karina Rivas, Àlex Egea i Enric Prats, de la Universitat de Llegeix-ne més…
Conversa entre Olga Castro i Caterina Riba en espanyol. Aquesta conversa forma part del cicle “Càpsules de traducció”, un cicle de converses en línia entre especialistes de diversos àmbits de la Llegeix-ne més…
Descobreix l’ICFO des d’allà on estiguis!
Uniu-vos amb la vostra classe a aquest esdeveniment en línia en el qual diferents investigadors us explicaran sobre tecnologies quàntiques.
La Càtedra de l’Aigua, Natura i Benestar convoca el Premi de Recerca Guilleries 2020 per afavorir la recerca sobre el patrimoni natural de les Guilleries. El premi s’atorgarà al millor Llegeix-ne més…
La Festa de la Ciència de la Universitat de Barcelona està organitzat per la Universitat de Barcelona, a través de la Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+i), amb el Llegeix-ne més…
Ens mirarem l’espai públic des de la perspectiva de gènere interseccional, que inclou la cura de l’entorn, les persones i el medi ambient. Farem un mapatge amb tot allò que Llegeix-ne més…
T’agradaria entendre les teves factures de gas i electricitat? Què estem pagant? Quines opcions tenim? Podem reduir l’import de les nostres factures? Porta les teves factures de llum i gas Llegeix-ne més…
La jornada de divulgació científica més festiva de la Universitat de Barcelona s’omplirà de tota mena d’activitats pràctiques i de caràcter científic, com ara demostracions d’investigadors, tallers, jocs… L’objectiu de Llegeix-ne més…
Dimarts, 25 de setembre de 2018 Acte inaugural de la Nit de la Recerca Debat “Recerca en Patrimoni. La recerca del passat per comprendre el present i projectar el futur” Llegeix-ne més…
Tots els dilluns dels mesos d’abril i maig, la companyia Teatre de L’Enjòlit representa ”El misteri de Fermat”, una obra de teatre que té com a objectiu transmetre l’amor per Llegeix-ne més…