Fitxa d'activitat

VI Festa de la Ciència de la Universitat de Barcelona Virtual

Data
08/05/2020
Hora
Tot el dia
Localització
Edifici Històric de la Universitat de Barcelona
Gran Via de les Corts Catalanes, 585
08007 Barcelona
Descripció

La Festa de la Ciència de la Universitat de Barcelona està organitzat per la Universitat de Barcelona, a través de la Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+i), amb el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia – Ministeri de Ciència i Innovació i l’Ajuntament de Barcelona. A més a més, l’edició actual compta amb la col·laboració de les empreses: Panreac AppliChem ITW Reagents Division, PCE Instruments i Aigües de Barcelona.

Els ciutadans podran experimentar des de casa un tastet de la versió presencial d’aquest esdeveniment anual, gràcies a la trentena de vídeos elaborats pels grups de recerca que conduïen les propostes presencials.

Els vídeos es recolliran al portal web de la VI Festa de la Ciència de la UB Virtual i estaran disponibles al canal de Youtube de La UB Divulga. Amb aquesta iniciativa, la Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+i) de la UB també vol contribuir a augmentar l’actual oferta de recursos i activitats de caràcter científic per gaudir des de casa.

Més informació: 

Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article