Fitxa d'activitat

Cafès Científics de la UB 2022: “Com notem el canvi global a escala local?” (públic general)

Data
30/09/2022
Hora
18:30
Localització
Edifici Històric de la Universitat de Barcelona
Gran Via de les Corts Catalanes, 585
08007 Barcelona
Descripció

Cafè Científic: “Com notem el canvi global a escala local?

Sovint sentim a parlar del canvi climàtic, però moltes de les conseqüències que apareixen habitualment als mitjans de comunicació fan referència a llocs molt allunyats. Només estan en perill els casquets polars? Què passaria si parléssim de com s’està veient aquest procés, ja en aquests moments, a Catalunya?

Per exemple, en el cas del Maresme o el Delta de l’Ebre, la costa catalana es veurà afectada? O, com ens podem preparar davant els episodis extrems de sequera i les tempestes? Quines conseqüències estem veient o veurem en el futur proper en els nostres estils de vida, en el disseny dels nostres pobles o ciutats, en el nostre oci, o inclús en la nostra salut?

Persones expertes: Federico Demaria. Departament d’Història Econòmica, Institucions, Política i Economia Mundial. Facultat d’Economia i Empresa, Jordi Solé. Departament de Dinàmica de la Terra i de l’Oceà. Facultat de Ciències de la Terra, Grup d’Anàlisi de Situacions Meteorològiques Adverses (GAMA). Facultat de Física. Moderació: Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+I) de la UB

Més informació:

  • Públic: general (aforament per a 40 persones amb inscripció prèvia)
  • INSCRIPCIONS
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article