Fitxa d'activitat

ICFO Decide Game

Data
17/11/2020 - 16/06/2021
Hora
Tot el dia
Descripció

Per adaptar-nos a la situació sanitària actual hem creat una activitat digital, interactiva i multidisciplinar que ens permet seguir obrint les portes d’ICFO virtualment perquè joves i adults puguin descobrir la nostra institució i el camp de la fotònica.

Gràcies a l’ICFO Decide Game ara pots parlar amb científiques i científics de l’ICFO i submergir-te en el món d’ICFO i de la fotònica des d’on siguis i d’una manera segura.

Amb l’ICFO Decide Game et posaràs a la pell dels responsables de les polítiques sobre recerca i innovació. Al llarg de l’activitat, obtindràs la informació essencial per discutir sobre la fotònica i la importància de la ciència i de la recerca a la nostra vida, descobrir projectes de ciència puntera que s’estan desenvolupant a l’ICFO, parlar amb els científics i científiques que hi treballen i prendre una decisió estratègica d’acord amb la resta del grup.

Pots apuntar-te a les sessions públiques (nosaltres t’assignarem a un grup al principi de la sessió) o – si ets un docent o coordines un grup – pots reservar una sessió pel teu grup o classe. Pots també descobrir ICFO al teu ritme descarregant-te els materials de l’ICFO Decide Game per poder-ho fer quan vulguis.

Més informació:

https://outreach.icfo.eu/ca/icfo-decide-game/

Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article