Fitxa d'activitat

XVIII Exporecerca Jove

Data
06/04/2017 - 08/04/2017
Hora
10:00
Localització
Campus La Salle de la Universitat Ramon Llull
Carrer Lluçanés, 41
Barcelona
Descripció

Mostra XVII Exporecerca Jove al Campus La Salle Universitat Ramon Llull, organitzada per l’associació juvenil Magma Recerca.

Exporecerca Jove és una fira internacional de treballs de recerca oberta al públic i d’assistència gratuïta. Enguany serà la XVII edició, celebrada a la Salle Universitat Ramon Llull els dies 6, 7 i 8 d’abril de 2017. Els objectius principals són afavorir la recerca entre els joves, l’intercanvi d’experiències i coneixement i potenciar la participació en altres fires i congressos d’àmbit nacional i internacional.

Acull la participació de joves de 12 a 30 anys procedents de centres de tot el territori català, així com d’instituts de la resta de l’Estat. A més, compta cada any amb la participació fora de concurs d’estudiants estrangers: Eslovàquia, Bèlgica, França, Turquia, Brasil, Kazakhstan, Rússia, Paraguai, Grècia, Colòmbia, República Txeca, Mèxic, Brasil, Argentina, Perú, Itàlia, Xina, Azerbaijan i Emirats Àrabs.

Un jurat acreditat procedent de diversos àmbits acadèmics i professionals avalua els treballs presentats i el darrer dia lliura els premis, consistents bàsicament en la participació dels seus autors en altres certàmens de caire internacional: INTEL-ISEF (la fira de ciència i tecnologia més reconeguda) als Estats Units, MOSTRATEC o Moccin, a Brasil; ENJOCITI, a Argentina; DOESEF i INSPO, a Turquia; Expo Vedy, a Eslovàquia; Giovani e les Scienze, a Itàlia; o Galiciencia, a Galícia, entre d’altres.

L’Exporecerca és organitzada per Magma Recerca, una associació juvenil, integrada majoritàriament per estudiants universitaris i dedicada a la promoció i divulgació de la recerca jove. Té convenis amb universitats, l’ajuntament de Barcelona, La Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació, Obra Social La Caixa, FECYT, CSIC, Renfe, Ibèria, TMB, Tram, Ferrocarrils de la Generalitat, Fundació La Pedrera, Parc Científic de Barcelona, Penguin Random House, Societat Catalana de Biologia, Íntel, Grífols, Casa Àsia, El Diari Ara…

Magma Recerca va iniciar l’aventura d’Exporecerca Jove al maig de l’any 2000. Les disset edicions que precedeixen aquest esdeveniment són la prova de l’èxit i l’arrelament d’aquesta iniciativa.

Us animem a visitar la fira els dies 6, 7 i 8 d’abril de 2017 d’abril per conèixer la recerca jove dels nostres futurs investigadors!

Més informació

Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article