Fitxa d'activitat

Xerrades entorn a Gènesi

Data
12/11/2014
Hora
19:00
Localització
CaixaForum Girona
Carrer dels Ciutadans, 19
17004 Girona
Descripció

En el marc de l’exposició “Gènesi”, amb imatges de Sebastião Salgado, el CaixaForum Barcelona acull un cicle de conferències que coordina Maria Jesús Buxó Rey, catedràtica d’Antropologia Cultural i de l’Observatori de Bioètica i Dret de la Universitat de Barcelona.

Programa del cicle:

  • 12 de novembre. “La proposta de la maravella: replantejar el planeta des de Gènesis”, a càrrec de Nair Parvati, catedràtica d’Estudis de la cultura i de Migracions de la Universitat Queen Mary de Londres.
  • 19 de novembre. “Amazònia: del mite d’El Dorado i les amazones en la realitat”, a càrrec de José Luis Ruiz-Peinado, historiador i professor d’Antropologia social i d’Història d’Amèrica i Àfrica de la Universitat de Barcelona.
  • 26 de novembre. “El cor de les paradoxes: els mbuti del bosc Ituri i la imaginació d’Occident”, a càrrec d’Albert Sánchez Piñol, antropòleg i escriptor.
  • 3 de desembre. “La visibilització d’allò sagrat: de la fotografia espirista a la fotografia espiritual”, a càrrec de Roger Canals, professor d’Antropologia, Universitat de Barcelona.

Més informació:

Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article