Fitxa d'activitat

VI Jornades d’Ensenyament de les Ciències. Investiguem la biodiversitat

Data
05/05/2023 - 06/05/2023
Hora
Tot el dia
Descripció

Els dies 5 i 6 de maig se celebraran les VI Jornades d’Ensenyament de les Ciències a la Facultat d’Educació, Traducció, Esports i Psicologia (FETEP) de la UVic-UCC. Aquestes Jornades es relacionaran amb el projecte PATIS BIODIVERS liderat per membres del Grup de Recerca en Construcció de Coneixement (GRECC) i portaran per lema “Investiguem la biodiversitat”.  Les jornades van destinades a professorat de totes les etapes educatives, des d’infantil fins a primària, així com professionals de l’educació ambiental i estudiants dels graus de mestre. L’objectiu és poder difondre bones experiències per treballar la biodiversitat a les aules, així com també promoure la reflexió sobre la importància de treballar aquesta temàtica.

Les jornades s’emmarquen dins les activitats de la Primavera de la Ciència de la UVic-UCC i compten amb la col·laboració de la Fundación Española para la Ciència y la Tecnología – Ministerio de Ciencia e Innovación, però també del Vicerectorat de Recerca i Transferència de Coneixement de la UVic-UCC, entre altres.

Tot aquell professorat que vulgui aportar-hi experiències d’aula podrà presentar un pòster a través del següent qüestionari.

Més informació:

Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article