Fitxa d'activitat

Sortides naturalistes a Osona. Papallones nocturnes

Data
02/10/2021
Hora
19:00
Localització
Pont d’en Bruguer-Font del Cantarell
Pont d’en Bruguer-Font del Cantarell
Vic
Descripció

Sortida de nit dedicada a l’observació i l’estudi de les papallones nocturnes que s’atrauran mitjançant trampes de llum.

S’identificaran algunes de les espècies més comunes, s’explicaran les característiques principals i algunes curiositats.

Es recomana portar llanterna.

La sortida anirà a càrrec de Ramon Macià, Albert Xaus i Arcadi Cervelló, Grup de Naturalistes d’Osona (GNO – ICHN)

El punt de trobada és al Pont d’en Bruguer-Font del Cantarell, Vic a les 19h.

El Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis – UVic-UCC, el Museu del Ter – Ajuntament de Manlleu i el Grup de Naturalistes d’Osona – ICHN organitzen, com cada any, el programa anual d’activitats i sortides naturalistes, gratuïtes i obertes a tothom. El programa compta també amb la col·laboració del Grup d’Anellament de Calldetenes-Osona, Geòleg.cat, Taller de Geologia, el grup Orquidiològic de Catalunya, l’Associació Flora Catalana i l’Ajuntament de Vic.

Totes les activitats són gratuïtes.

A causa de la situació canviant en les restriccions, es demana fer la inscripció a través de l’Agenda del Museu del Ter o al telèfon 93 851 51 76 (Museu del Ter) consultar les dates i l’estat de cada sortida a través de les agendes del web del museu del Ter https://www.museudelter.cat/events/ i del GNO http://www.gno.cat/calendari/.

Més informació:

Podeu descarregar-vos en pdf el programa complert de les Sortides Naturalistes 2021.

Imprimeix Imprimeix
Map Unavailable
Comparteix l'article