Fitxa d'activitat

Exemlar de tortuga del CRAM

Visitem el CRAM

Data
09/06/2018
Hora
11:00
Localització
Centre Cultural Sant Josep
Avinguda d'Isabel la Catòlica,32
08901 L'Hospitalet
Descripció

Sortida i visita guiada al Centre de Recuperació d’Animals Marins, el CRAM, organitzada per Pessics de Ciència. Les places estan completes però hi ha inscripcions a la llista d’espera.

La Fundació CRAM és en un referent en la recuperació i clínica de la fauna marina. Està situada a l‘antic Golf del Prat del Llobregat i disposa de modernes instal·lacions a nivell europeu dissenyades especialment per al tractament de cetacis, tortugues i aus marines. Farem una visita guiada per un educador, durant la qual es recorreran les instal·lacions de la Fundació, visitant els espais que es troben en el centre.

A l’Àrea d’educació veurem una exposició a favor de la biodiversitat: “Un mar d’esperança, la problemàtica que afecta el mitjà marí i les espècies que ho habiten” amb un missatge optimista i esperançador, ressaltant les accions locals que s’estan duent a terme per conservar aquestes espècies al voltant del món.

A l’Àrea de clínica seguirem un recorregut per l’edifici en què coneixerem als pacients que s’estan recuperant abans de ser alliberats en el seu mitjà. També coneixerem les seves històries. També podrem veure l’exposició “A favor dels taurons, un mar d’esperança”. Es tracta d’una mostra que ha estat voltant per tota Espanya amb gran èxit, arribant a més de 48.000 visitants.

Sortirem del CC Sant Josep a les 11 h tots junts en autocar, i retornarem a les 14.00 h aproximadament.

Activitat gratuïta amb reserva prèvia a partir del 7 de maig, al Centre Cultural Sant Josep

Inscripcions

  • Les places estan completes. Hi ha inscripcions a llista d’espera.

Més informació

Imatge: Octavi Planells
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article