Fitxa d'activitat

Imatge de cares i avatars de xarxes socials

Solucions aplicades amb el Big Data

Data
26/06/2015
Hora
09:00
Localització
Universitat de Barcelona, Campus Nord
Carrer de Jordi Girona, 1,
08034 Barcelona
Descripció

Jornada BIG DATA UPC, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, Oracle i Barcelona Digital.

Recentment, l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, Oracle i Barcelona Digital han creat el Big Data Centre of Excellence of Barcelona (Big Data CoE Barcelona) amb l’objectiu de servir de referent immediat de recerca i desenvolupament de serveis i solucions aplicades per a la seva implementació tant a les nostres administracions com a les empreses privades.

La jornada BIG DATA UPC té el doble objectiu d’establir línies de col·laboració de l’Escola, i d’identificar la potencialitat de la UPC en aquest camp, de cara a donar resposta a possibles oportunitats futures.

L’abaratiment de l’emmagatzemament de dades, la millora de la capacitat, l’adopció i ubiqüitat de la tecnologia mòbil i la consolidació dels models de negoci són algunes de les raons que fan que el BIG DATA sigui avui focus d’atenció i inversió mundial. La gestió d’aquestes dades té aplicació en àmbits diversos com la mobilitat, l’energia, la fabricació, la salut, l’agroalimentari o les Smart cities, estratègics en el desenvolupament de la nostra universitat i en la polí­tica europea.

Podeu consultar el programa i inscriure-us en aquest enllaç.

Més informació

Imatge: Octavi Planells
Loading Map....
Comparteix l'article