Fitxa d'activitat

Sharing Cities Summit 2018

Data
12/11/2018 - 15/11/2018
Hora
Tot el dia
Descripció

La Sharing Cities Summit 2018 tindrà lloc a Barcelona el proper 12 al 15 de novembre i ens agradaria comptar amb la teva participació perquè formis part de l’ecosistema de l’economia col·laborativa que debatrà sobre el seu futur. La trobada internacional d’aquest any, se centrarà a impulsar mesures concretes sobre l’economia del Procomuns i definir vies de col·laboració entre les ciutats.

L’organització d’aquest esdeveniment és el resultat d’un esforç conjunt entre diversos actors, promogut per l’Ajuntament de Barcelona i el grup de recerca Dimmons (Internet Interdisciplinary Institute de la UOC), amb la col·laboració de BarCola (node d’actors locals promotor de Procomuns), Ouishare, Smart City Expo World Congress, Shareable i Sharing Cities Alliance.

És important destacar que aquest any, la cimera estarà dividida en dos blocs. D’una banda, el dia 12 de novembre, des de les 9 a 18.00, tindrà lloc la trobada d’Alcaldes i Tinents d’Alcaldes de més de 30 ciutats del món per debatre sobre l’evolució i creixement de l’economia col·laborativa i del seu impacte econòmic a les ciutats. Part dels debats i les línies de treball de la cimera d’aquest any, estan enfocades a l’adopció de mesures innovadores per diferenciar aquelles plataformes digitals que no es basen models realment col·laboratius. El 12 de novembre des de les 18.00 fins a les 21:00 està previst un Meet up de Procomuns, on membres de l’economia col·laborativa local i responsables de les polítiques públiques de ciutats assistents intercanviaran visions i compartiran projectes.

D’altra banda, del 13 al 15 de novembre, la cimera continuarà en #SCEWC, Smart City Expo World Congress, on aquest any, una de les línies de treball del Congrés inclourà la temàtica de ciutats inclusives i col·laboratives (Inclusive and Sharing CIties). És important ressaltar que la Sharing Cities Summit continuarà en el stand de Sharing Economy que s’ha dissenyat per a l’ocasió, on tindran lloc diferents activitats, tals com a panells de discussió, tallers, àrea d’exhibició, o on els assistents podran comptar amb un àrea de descans, de treball o de networking.

Per això, ens agradaria que t’unissis a l’ecosistema de l’economia col·laborativa per participar en les diferents activitats i aconseguir un moviment més fort. Tria com voldries participar i ens ho pots fer arribar abans del 5 d’octubre:

  • Subscriure’s a la Sharig Cities Summit Declaration.
  • Espai d’exhibició en el Meet up obert al públic de Procomuns, del dia 12 de novembre.
  • Espai compartit d’exibibició en l’estand que la Sharing Economy tindrà en el Smart City Expo World Congress 2018.
  • Espai compartit per deixar els flyers/brochures en el Smart City Expo World Congress 2018.
  • Inclusió en el Dossier de l’Economia Col·laborativa i promoció a través dels canals de comunicació oficials (programa, lloc web, premsa, etc.).
  • Assistència al Smart City Expo World Congress 2018 del 13 al 15 de novembre, on un de les temes del Congress és un especial sobre ciutats Inclusives i Compartides.
  • Presència en programa de panells, seminaris i presentacions previst per a l’estand de Smart City Expo World Congress 2018.

Trobareu les darreres novetats, així com més informació sobre el programa oficial a http://www.share.barcelona. També podeu seguir-nos al Twitter, Instagram i Facebook.

Ens veiem en el Sharing Cities Summit de Barcelona 2018!

 

Més informació
Imatge: CE
Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article